Menu
  • YouTube
  • Google plus
  • twitter
  • Facebook

NOVOSTI

Godina dana podružnice Ližnjan

Proteklog vikenda imali smo malo slavlje u našoj podružnici u Ližnjanu. Osim što su se slavila dva rođendana, Bube i Nore, slavili smo također i godinu dana od osnivanja podružnice u Ližnjanu te ulaska u sadašnje prostore kluba.

Kao pravi sportaši trening je odrađen u jutarnjim satima, a potom smo nastavili naše druženje uz vrlo uzbudljivi „jedriličarsko-zabavni“ program.

Program je započeo oko 16 sati i to uvodnom prezentacijom glavnog trenera Daria o tome što smo sve postigli i učinili u godinu dana. Našoj maloj proslavi odazvao se načelnik općine Ližnjan, Marko Ravnić te zamjenik načelnika Matija Maurović, koji su nakon prezentacije, uz pomoć naše Lucije i Roka odigrali jedriličarski kviz. Kvizu su se odazvali skoro svi roditelji koji su imali svoje male pomoćnike. Bilo je doista napeto jer pitanja nisu bila lagana.

Osim kviza, odigrali smo i tombolu, kojoj su se osim djece razveselili i odrasli. Nagrada za terno, quaterno, cinquinu i naravno tombolu otišla je u ruke onih sa najviše sreće.

Rođendani i slavlje ne mogu proći bez svjećica i torti. Mame, Samanta i Mirela pobrinule su se da torte budu doista za svačiji gušt. Slatkoga brka i s osmjehom na licu, druženje smo nastavili uz ples i smijeh.

Od srca se zahvaljujemo svima na dolasku i pomoći oko organizacije. Do sljedećeg slavlja, živjeli!

Aida
Team Assistant